Service & onderhoud

Met regelmatig onderhoud blijft je Mitsubishi in topconditie. Kies voor een onderhoudsbeurt bij Auto Stekelenburg en ontvang gratis de MijnMitsubishi Card. Daarmee maak je gebruik van de 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. 

werkplaats

Afspraak maken

Onderhoudswerkzaamheden aan je auto plannen wanneer het jou uitkomt.


 

Onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt

Onderhoud en reparaties worden bij ons uitgevoerd met originele onderdelen van Mitsubishi Motors. Hiermee ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en levensduur.

Bandenservice

Bandenservice

Met onze bandenservice ga je veilig de weg op onder alle omstandigheden.
APK

APK-keuring

De APK is een wettelijk verplichte keuring die je elke 3 of 4 jaar laat uitvoeren. Kom bij ons langs voor de APK-keuring. 

autoverzekering

Autoverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en hoeft niet altijd jouw schuld te zijn. De Dealer Autoverzekering is een complete autoverzekering die vrijwel alle situaties dekt, tegen een aantrekkelijke premie. 

ruitenservice

Ruitenservice

Ruitschade? Met onze ruitenservice wordt de reparatie of vervanging van de voorruit altijd door vakmensen uitgevoerd. 

aircoservice

Aircoservice

Voor een probleemloze werking van de airconditioning is periodiek onderhoud essentieel.

MIJNMITSUBISHI CARD

MijnMitsubishi Card

MijnMitsubishi App

MijnMitsubishi App

Deze app informeert je over al het onderhoud, services en acties van jouw Mitsubishi.
MIJNMITSUBISHI CARD
Service

MIJNMITSUBISHI CARD

Veiligheid, rijcomfort en betrouwbaarheid: dat zijn de basiskwaliteiten van elke Mitsubishi. Ontworpen en gebouwd voor vele jaren zorgeloos rijplezier. Om dit rijplezier te waarborgen, bieden wij de beste service voor uw auto. Met vakbekwame, uitstekende opgeleide monteurs en originele onderdelen met aantrekkelijke tarieven. Zodat je altijd op je Mitsubishi kunt vertrouwen, elke rit opnieuw.  

Onderhoudsbeurt
service

Onderhoud calculator

Met regelmatig onderhoud blijft jouw Mitsubishi in topconditie. Met het onderhoudsprogramma bieden wij gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven. Als extra ontvang je na elke onderhoudsbeurt gratis de MijnMitsubishi Card.